Ingrediente
Cartofi 800 g morcovi 100 g patrunjel 50 g telina 100 g ceapa 100 g ulei 50 g faina 30 g smantana 150 g verdeata 1 leg sare
Mod de preparare
Zarzavatul de supa se taie rondele si se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei si se adauga la supa. Dupa 30 min. se pun cartofii taiati cuburi. Cand zarzavatul este aproape gata, se amesteca smantana cu faina si cu cateva linguri de supa rece si se toarna in restul de supa. La sfarsit se mai potriveste gustul de sare.
Cartofi 800 g morcovi 100 g patrunjel 50 g telina 100 g ceapa 100 g ulei 50 g faina 30 g smantana 150 g verdeata 1 leg sare
Mod de preparare
Zarzavatul de supa se taie rondele si se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei si se adauga la supa. Dupa 30 min. se pun cartofii taiati cuburi. Cand zarzavatul este aproape gata, se amesteca smantana cu faina si cu cateva linguri de supa rece si se toarna in restul de supa. La sfarsit se mai potriveste gustul de sare.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu