Ingrediente
Cartofi 800 g
morcovi 100 g
patrunjel 50 g
telina 100 g
ceapa 100 g
varza dulce 200 g
costita afumata 100 g
faina 30 g
smantana 125 g
verdeata 1 legatura
sare
Mod de preparare
Zarzavatul se taie rondele, iar ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate de ora se adauga varza taiata straifuri si cartofii taiati cuburi. Se taie costita feliute, se prajeste si se pune in supa. Smantana se amesteca cu faina, se subtiaza cu supa racita si se toarna in supa.
Cartofi 800 g
morcovi 100 g
patrunjel 50 g
telina 100 g
ceapa 100 g
varza dulce 200 g
costita afumata 100 g
faina 30 g
smantana 125 g
verdeata 1 legatura
sare
Mod de preparare
Zarzavatul se taie rondele, iar ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate de ora se adauga varza taiata straifuri si cartofii taiati cuburi. Se taie costita feliute, se prajeste si se pune in supa. Smantana se amesteca cu faina, se subtiaza cu supa racita si se toarna in supa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu