Ingrediente
3 cartofi, 2 teline mici, 1 ceapa, 2 dovlecei, 3 rosii, sare, concentrat Delikat, patrunjel verde, smantana (optional)
Mod de Preparare
Se pun la fiert 2 l de apa. Se curata ceapa, cartofii si telina. Ceapa se toaca marunt, cartofii se taie cubulete, iar telina se da pe razatoare. Se pun cu putina sare in apa care fierbe.
Cand sunt aproape fierte se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete, rosiile tocate, se pune condiment si se lasa sa fiarba pana cand sunt toate moi.
Se scot toate legumele, se paseaza si se pun in apa in care au fiert, pentru a mai da o data in clocot. Se trage oala de pe foc si se presara patrunjel tocat deasupra.
Se serveste cu crutoane de paine (4 felii de paine se usuca in tava la cuptor timp de 15 min. si se stropesc eventual cu putin ulei de masline). Se poate servi si cu smantana.
3 cartofi, 2 teline mici, 1 ceapa, 2 dovlecei, 3 rosii, sare, concentrat Delikat, patrunjel verde, smantana (optional)
Mod de Preparare
Se pun la fiert 2 l de apa. Se curata ceapa, cartofii si telina. Ceapa se toaca marunt, cartofii se taie cubulete, iar telina se da pe razatoare. Se pun cu putina sare in apa care fierbe.
Cand sunt aproape fierte se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete, rosiile tocate, se pune condiment si se lasa sa fiarba pana cand sunt toate moi.
Se scot toate legumele, se paseaza si se pun in apa in care au fiert, pentru a mai da o data in clocot. Se trage oala de pe foc si se presara patrunjel tocat deasupra.
Se serveste cu crutoane de paine (4 felii de paine se usuca in tava la cuptor timp de 15 min. si se stropesc eventual cu putin ulei de masline). Se poate servi si cu smantana.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu