-3 pulpe de pui,
-3 l apa,
-6 rosii,
-2 morcovi,
-2 cepe,
-2 linguri orez,
-1 telina,
-1/2 l bors,
-1 legatura leustean,
-sare,
-condiment Delikat,
-ulei
Mod de preparare:
1. Pulpele se taie in doua, se spala si se pun la fiert.
2. Telina si ceapa se taie marunt, morcovul se taie rondele si toate se pun toate la calit in putin ulei si apa.
3. Cand s-au inmuiat putin se pun in oala in care ferbe carnea.
4. Cand au fiert, se adauga orezul fiert separat.
5. Cand sunt fierte toate, se pun rosiile date pe razatoare, se sareaza, se adauga Delikat si se lasa la fiert inca 10 min.
6. Se adauga borsul (sau sare de lamaie) si se lasa sa mai dea o data in clocot si se trage de pe foc.
7. Se pune leustean sau patrunjel tocat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu