Ingrediente
Carne de caprioara 500 g ceapa 100 g morcovi 100 g telina 100 g patrunjel 50 g ulei 50 g orez 75 g rosii 250 g otet 40 ml smantana200 g oua 2 buc verdeata 1 leg sare
Mod de preparare
Carnea de caprioara se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat julien si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba. Se mai potriveste o data gustul de sare, iar la servit se presara cu verdeata tocata marunt.
Carne de caprioara 500 g ceapa 100 g morcovi 100 g telina 100 g patrunjel 50 g ulei 50 g orez 75 g rosii 250 g otet 40 ml smantana200 g oua 2 buc verdeata 1 leg sare
Mod de preparare
Carnea de caprioara se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat julien si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba. Se mai potriveste o data gustul de sare, iar la servit se presara cu verdeata tocata marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu