marți, 26 ianuarie 2010

Supa crema de ciuperci si morcovi


Ingrediente:
-550 gr ciuperci,
-150 gr morcovi,
-1 radacina de telina,
-1 ceapa,
-200 gr margarina,
-100 gr faina,
-1-2 felii paine,
-frunze de telina,
-sare.

Mod de preparare:
1. Ciupercile se spala, se taie cubulete si se amesteca bine cu 100 grame de margarina topita.
2. Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.
3. Se caleste faina in margarina ramasa si se stinge cu putina supa.
4. Se strecoara supa, apoi se amesteca bine cu zarzavatul dat prin masina de tocat si cu faina calita.
5. Se adauga ciupercile, date prin masina impreuna cu miezul de paine, si se pune din nou vasul la foc potrivit, amestecand bine.
6. Cand compozitia incepe sa se lege putin, se ia vasul de pe foc.
Supa se serveste calda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu